close

KINË- SHEMBET TRIBUNA, VDES NJË FEMIJË

Tribuna ku qëndorin fëmijët që merrmin pjesë në një ceremoni është shembur duke përpirë dhjetëra fëmijë. Deri tash është njoftuar për një fëmijë të vdekur dhe dhjetëra të lënduar. Ngjarja tragjike ka ndodhur në Kine. /Agjencitë/