close

KLAN DEBAT ME ZIADIN SELËN: PROBLEME, SHTIGJE DHE SFIDA

Maqedonia, nëse Greqia ratifikon Marrëveshjen e Prespës, përfundimisht hap një kapitull të ri të funksionimit si shtet, duke shpërfaqur sfidën e zhvillimit të përgjithshëm si shtegun e vetëm të ecjes përpara. Ngushtimi i çështjeve të hapura identitare e etnike, ndërkaq imponon nevojën e ofertave të reja politike, por edhe atë që quhet përgjegjësi për krijim të kushteve për artikulim kërkesash e vlerash për të mirën e përgjitshme.

Për këto çështje, për miratimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese, për dekretimin e tyre, po edhe të Ligjit që zyrtarizon përdorimin e shqipes, të enjten, në Klan Debat, me fillim në orën 20:30 minuta, shkurt’e shqip, me Ziadin Selën nga Aleanca për Shqiptarët. Na ndiqni!