close

KLAN DEBAT: XHAFERI-PIKËPYETJE, TEMA E DILEMA PËR TË DIELËN

Nëse keni pyetje për të: na i nisni përmes postës elektronike [email protected] ose përmes faqes sonë në fb në adresën @Klan Macedonia


Pak orë para hyrjes në fuqi të heshtjes zgjedhore për votimet presidenciale të së dielës, dy kandidatët Gordana Siljanovska-Davkova e Stevo Pendarovski dhe partitë që po i mbështesin, po bëjnë çmos, japin e marrin, për  të motivuar sa më shumë mbështetës- në mënyrë që vila në Vodno – të mos mbetet bosh. Pa çka- le të fitojë më i miri!

Në edicionin e sontëm të jashtëzakonshmëm të Klan Debatit, për të gjitha pikëpyetjet, temat e dilemat për këto zgjedhje, flasim me Kreun e Kuvendit Talat Xhaferi i cili na vjen edhe si përfaqësues i familjes së integristëve në koalicionin në pushtet.

Nëse keni pyetje për të: na i nisni përmes postës elektronike [email protected] ose përmes faqes sonë në fb në adresën @Klan Macedonia.