close
Top LajmeVendi

KOMISION I POSAÇËM PËR PUNËSIMET E DYSHIMTA

26112018_gragjanski_budzet_mioa_8_ttt_0

Agjencia e Administratës së shpejti do të krijojë një komision special për revizion të çfarëdo lloj procedure për punësim për të cilën ka dyshime, paralajmëroi sot ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski.

Ai theksoi se nuk ka numër të saktë se sa prej rasteve të cilat nga opinioni ishin vlerësuar si nepotizëm gjatë punësimit janë tërhequr nga vendet e tyre të punës dhe shtoi se priten edhe rezultatet nga procedura që e zbaton Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit. /Klan Maqedoni/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia