close

KOREJA E VERIUT TËRHIQET NGA ZYRA NDËRLIDHËSE ME JUGUN

Koreja e Veriut u tërhoq nga zyra ndërlidhëse me Korenë e Jugut, e cila u hap vitin e kaluar dhe u cilësua si hap drejt përmirësmit të marrëdhënieve.

Zyrtarët jugkoreanë thanë se u njoftuan të premten me vendimin dhe se stafi verikorean do të tërhiqet gjatë ditës.

Seuli shprehu keqardhje dhe i bëri thirrje Phenjanit që të rikthejë përfaqësuesit. /Agjencitë/