Korridori 8 / Mexhiti: Ende nuk ka leje për ndërtimin e rrugës – prandaj vonohet fillimi i punimeve!

Sipas Izet Mexhitit, kryetar i Lëvizjes Demokratike, ende nuk ka leje për fillimin e punimeve për Korridorin 8. Kjo sipas tij, është edhe arsyeja se pse nuk fillojnë punimet reale, por vetëm, siç thotë ai, promovime dhe improvizime me eksplozivë.

Mexhiti shprehet skeptik për përfundimin e kësaj rruge. Ai hedh dyshimet edhe mbi kompaninë që është përzgjedhur si mbikqyrëse, e cila sipas tij, është marrë me koleksione të veshjeve të brendshme, përcjell KlanM.

Deklarata e plotë në videon e shkrutër më poshtë!

Lexo gjithashtu
Total
0
Share