close
Rajoni

KOSOVË: ME THIRRJE PËR SOLIDARITET ËSHTË FALUR NAMAZI I KURBAN BAJRAMIT

54241-820×480

TERNAVA: BEGATIA E KËSAJ FESTE ËSHTË SOFRA E BAJRAMIT


Ceremonia kryesore e faljes se Fitër Bjaramit në Kosovë  Bajramit eshte mbajtur ne xhamine Sulltan Mehmet Fatih ne Prishtine. Myftiu Naim Ternava tha pata besimtareve se begatia e kesaj feste eshte sofra e Bajramit.

Me thirrje per solidaritet eshte falur namazi i kurban Bajramit edhe ne Kosove.

Ceremonia kryesore e faljes se Bajramit eshte mbajtur ne xhamine Sulltan Mehmet Fatih ne Prishtine.

Myftiu Naim Ternava tha pata besimtareve se begatia e kesaj feste eshte sofra e Bajramit.

Ndonese ne kushte pandemie por ne rrethana me lehtesuese, kreret e Bashkesise Islame kane pritur perfaqesues institucionesh, partish politike dhe klerike fetar per kete feste.

Ndersa personat qe kane qene ne liste per te marre dozen e dyte te vaksines u eshte bere thirrje qe ate ta marrin neser. /Blerta Dalloshi Berisha – TvKlan/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia