Kovaçevski për opozitën: Ju bëj thirrje partive qe nuk e përkrahën anëtarësimin në NATO, që mos ta bëjnë gabimin e njejtë me propozimin francez

Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski për opozitën  thotë që të përkrahin propozimin francez sepse ne nuk mbetemi shteti që nuk dëshiron të integrohet raporton KlanM

– Koncept i liderizmit është që të dish kur të thuash jo. Kur u desh të them jo, thash ne Bruksel jo dhe vazhduam të bisedojmë. 
Ne nuk mund te mbetemi shteti qe nuk deshiron te integrohet. 
Mund që një parti të vendosë të izolohet, por nuk mund ta izolojë shtetin. 
-Ju bej thirrje partive qe nuk e përkrahen as anëtarësimin në NATO, që mos ta bëjnë gabimin e njejtë me propozimin francez, deklaroi Kovaçevski
Lexo gjithashtu
Total
0
Share