Kovaçevski: “Zgjidhja Kosovë-Serbi nuk duhet të cënoj integritetin territorial të rajonit përfshirë shtetin tonë”

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski thotë se Serbia dhe Kosova duhet të zgjedhin problemin ndërmjet dy vendeve me bisedime reciproke por pa cenuar integritetin territorial të shteteve të rajonit.

Qëndrimi ynë është i pandryshueshëm zgjidhja në mes Kosovës dhe Serbisë duhet të zgjidhet  në mes bisedimeve reciproke të të dy vendeve dhe ne si shtet atë do ta përmbajmë dhe ajo zgjidhje që do të arrihet nuk duhet të këte ndikim në vendet tjera të rajonit përfshirë vendin tonë Maqedoninë deklaroi Kovaçevski./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share