Kryeministri Kovaçevski do të merr pjesë në përfundimin e Lojërave të Hapura Ballkanike Shkollore

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, sot, 15.06.2022 (e mërkurë), do të merr pjesë dhe do të mbajë fjalim në përfundimin zyrtar të Lojërave të Hapura Ballkanike Shkollore. Në këto lojëra që u mbajtën në katër ditët e fundit janë pjesëmarrës rreth 450 nxënës nga vendet e Ballkanit.

Ju ftojmë të ndiqni manifestimin me rastin e përfundimit zyrtar të lojërave, me fillim në orën 17:00, në sallën e sportit “Biljanini Izvori” në Ohër. Në ngjarje nuk janë planifikuar deklarata për media dhe pyetje nga gazetarët.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share