close

KSHZ: JEHONA E VOTIMEVE DERI NË ORA 15:00

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njofton se deri në ora 15:00 të drejtën e tyre të votës e kanë shfrytëzuar 30.35 për qind e votuesve. Jehona më e madhe e votuesve është regjistruar në Demir Kapi (49.17 %), Kriva Pallankë, Krushevë, Makendoski Brod. Jehona më e ulët regjistrohet në Bogovinë (10.49 për qind), Zhelinë dhe Qendër Zhupë. /Klan Maqedoni/