close

KUPA E MAQEDONISË: HIDHET SHORTI PËR 1/8 e FINALES

Sot në hapësirat e  FFM-së u bë tërheqja e shortit për ndeshjet e të tetës së finales për Kupën e Maqedonisë së Veriut në futboll. Shorti deshi që të tetën e finales të luajnë kampioni në fuqi Shkëndija dhe nënkampioni ekipi i Vardarit.

Në ndeshjet tjera më të rëndësishme të të tetës së finales janë edhe Shkupi – Sileksi, Boreci – Struga Trim Lum, Pelisteri – Rabotniçki, Tikveshi – Renova dhe Bregallnica – Makedonija Gj.P. Fituesi i kupës për këtë vit Akademija Pandev do të  përballet me Osogovën.

Labunishta do përballet me skuadrën fqinje Ohrin. Ndeshjet e para të të tetës së finales luhen më 25 shtator në ora 15:30, ndërsa ato kthyese më 30 tetor në orën 13:30. /Shaban Sinani/

Vardari                   –   Shkëndija

Akademija Pandev –   Osogova

Bregallnica             –   Makedonbija Gj.P

Shkupi                    –   Sileksi

Pelisteri                  –   Rabotniçki

Tikveshi                  –   Renova

Labunishta             –   Ohri

Boreci                    –   Struga Trim Lum