close
Vendi

KUVEND: MIRATOHET VENDIMI PËR NUMRIN E NËNKRYETARËVE

C8F72400-3045-4AC7-9682-487E8685D0AA

Kuvendi pasdite , me 60 vota “PËR” dhe 22 “kundër” ka votuar Vendimin për vërtetimin e numrit të Nënkryetarëve, me të cilin edhe për këtë përbërje parlamentare parashihet se mund të ketë 5 nënkryetarë. Megjithatë, sikurse paraprakisht, edhe kësaj radhe, me siguri se nuk do të shkohet në plotësimin e të pesë pozitave, por Kryeparlamentari do të ketë më së shumti, tre zëvendës.

Fadil Zendeli I Besës dhe Goran Misovski PRSD-së, sipas informacioneve nga Kuvendi, janë kandidatët më serioz për Nënkryetarë të Parlamentit – pozita këto që janë të zbrazëta më shumë se dy muaj për shkak të mospajtimeve mes grupeve parlamentare për numrin e zëvendësve të Xhaferit. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia