close

LIGJVËNËSIT BRITANIKË MARRIN KONTROLLIN E BREXIT-IT

Ligjvënësit britanikë votuan për të marrë përsipër kontrollin e procesit të daljes së Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian, apo Brexit-it.Një gjë e tillë u jep atyre fuqinë për të mbajtur një seri votimesh, për të zhbllokuar procesin.Ligjvënësit votuan me 329 vota për dhe 302 kundër për të marrë kontrollin nga qeveria. /Agjencitë/