close

Ljubomir Radanoviq: Jam dhe mbetem pro VAR-it

Ish-futbollisti i Partizanit të Beogradit dhe Jugosllavisë së dikurshme, Ljubomir Radanoviq, pa asnjë dilemë është pro-VAR-it. Sipas tij duhet të minimizohen ndërprerjet për shkak të intervenimit nga dhoma e refererëve.

“Unë kam qenë pro VAR-it dhe mbetem pro. Por, sic tha kolegu juaj, tashmë kemi përvojë duhet e gjithë kjo të bëhet më shpejtë, ndeshja të mos humb ritmin dhe të mbetet në suaza të një kontrolli e jo të referimit” – thotë Ljubomir Radanoviq./KlanMacedonia

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!