close

MACRON: JELEKVERDHËT – DËSHTIM KOLEKTIV!

Kriza e jelekverdhëve është një dështimi gjigant kolektiv, thotë presidenti francez, Emmanuel Macron në librin ”Le Peuple et le président” (”Populli dhe presidenti” – shën. i përkth.).

”Unë marr përsipër pjesën që më takon”, theksoi ai. ”Kam ende edhe tre vjet për të ndryshuar të gjithë këtë gjë”, shtoi Macron për gazetarët  Kirilit Graziani dhe Cécile Amar, autorët të librit, i cili që nga sot gjendet në libraritë franceze. /Agjencitë/