close

“MARSHI I PAQES” NË KUJTIM TË GJENOCIDIT NË SREBRENICË

Më shumë se pesë mijë pjesëmarrës janë nisur në rrugën prej disa qindra kilometrave, në të ashtuquajturin “Marshi i Paqes” në përkujtim të viktimave dhe të të mbijetuarve të Srebrenicës.

Marshi i 15 me radhë siç njoftojnë mediat boshnjake ka tërhequr një numër të madh pjesëmarrësish nga të gjitha etnitë dhe religjionet, për të nderuar në mënyrë dinjitoze viktimat e gjenocidit që kanë kryer pjesëtarët e Ushtrisë së Republikës serbe të Bosnjës në zonën e mbrojtur të OKB-së në Srebrenicë në Korrik të vitit 1995. /Agjencitë/

 

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!