close
Top LajmeVendi

MASAT E REJA: QEVERIA SEANCË NË ORA 13.00, PRESS NË 14.00

236BA29A-7406-431E-868B-6C22CEFA44BF

Qeveria e RMV-së, sot në ora 13:00 përmes videolidhjes do ta mbajë seancën e 63-të ku anëtarët e Qeverisë do të bisedojnë për situatën aktuale, rrjedhën dhe progresin e aktiviteteve lidhur me parandalimin dhe përhapjen e COVID-19.

Lidhur me vendimet, sic transmeton Klan M komunikatën e Qeverisë, opinioni do të njoftohet në konferencën për media në orën 14.00.

Në press-konferencë, sic transmeton Klan M, do të marrin pjesë Kryeministri Zoran Zaev, Ministri I Shëndetësisë Venko Filipçe, Zv/Ministri Ilir Hasani dhe Kryetari I KSI-së, Dr. Zharko Karaxhovski. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia