close
Vendi

MASH: PËRGËNJESHTROJMË POHIMET E UNSHM-së

A7D0F2E5-6023-468D-8363-0D8AC0A42C42

MASH-i I përgënjeshtron pohimet e UNSHM-së se platforma online kushton 15.5 milion euro. MASH-I, sic thuhet në reagim, sikurse paraprakisht ka njoftuar opinionin, thotë se platforma online është tërësisht pa pagesë dhe është prodhim I punës së përbashkët të përfasësueve të FINKI-it, Byrosë për Zhvillimin e Arsimit dhe MASH-it dhe për krijimin e tij nuk është harxhuar asnjë denarë. Platforma është funksionale dhe nga fillimi I vitit deri më tani 80% e nxënësve të shkollave të mesme dhe fillore me sukses e ndjekin mësimin dhe modelin e ofruar. Të tjerët rreth 20% nuk kanë probleme me platformën, por me lidhjet e internetit ose mospasjen e pajisjeve, për cka MASH-i është në koordinim me Kryetarët e Komunave dhe Drejtorët e Shkollave për zgjidhjen e sfidave – thuhet në reagimin e MASH-it. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia