close

MBI 100 TË VDEKUR NGA SHIRAT MONSUN

Mbi katër milionë njerëz janë zhvendosur nga India, Nepali dhe Bangladeshi, si pasojë e shirave monsun që kanë marrë jetë njerëzish dhe kanë shkatërruar shtëpi.Më shumë se 130 vetë kanë humbur jetën nga stuhitë dhe përmbytjet. Prej tyre, së paku 67 kanë vdekur në Nepal. Shirat kanë shkaktuar vdekje edhe në Bangladesh. /Agjencitë/

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!