close

MERKEL: DERI NË FUND PËR NJË BREXIT TË RREGULLT

Kancelarja gjermane, Angela Merkel tha se ditëve të fundit ka parë diskutime thelbësore në Londër sa i përket Brexit-it dhe se ajo shpreson që kryeministrja, Theresa May, do të mund të paraqesë propozime të realizueshme gjatë javës së ardhshme. /Agjencitë/