Mësoni se si mund të shihni më mirë pa syze, sekretet që duhet t’i dini patjetër

Truqe sekrete të shqisës së të parit të cilat patjetër duhet t’i shihni.

Mendja jonë ndonjëherë dëshiron të lozë me ne, ndërkaq këto janë vetëm disa nga mënyrat me të cilat ajo punon.

Ekrani i ndonjë aparati ju shkakton problem në errësirë? Mësoni se si mund të shmangni këtë.

Nëse keni problem me shikimin, provoni të bëni rrethin me ndihmën e gishtave. Mbase rezultati nuk është spektakolar, mirëpo gjithsesi ndihmon nëse i harrojmë syzet. Kur përdorim aparate në dritë të fikur, sytë tanë nuk detektojnë asgjë në hapësirë përpos ekranit. Mirëpo, nëse e mbyllni vetëm njërin sy do të shihni shumë më qartë.

Mirëpo, nëse dëshironi pak të lozni, fikni dritën dhe lidhni me diçka sytë. Lëvizni njërën dorë para lidhjes. A shihni diçka?

Nëse nuk keni pasur sukses, mos u pikëlloni sepse kjo megjithatë nuk funksionon te të gjithë, pra as çdo herë. Kur ka sukses, personat shohin çdo lëvizje, që sjell surprizë fantastike dhe jo rrallë qeshje.

Një hulumtim ka treguar që kjo mund të jetë edhe reaksion i trurit i cili konstrukton fotografinë si përgjigje ndaj lëvizjeve tuaja.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share