Mexhiti: ASH në qeveri – vetëm për ta shpëtuar karrigen e Artan Grubit!

Aleanca për Shqiptarët nuk është futur në qeveri për ndryshimet kushtetuese e as për integrimet evropiane, por sipas Mexhitit, është futur vetëm për ta shpëtuar karrigen dhe qeverinë e Artan Grubit.

“Kjo qeverisje, e cila është thellë e zhytur në skandale, skandale korruptive, shëndetësore, ekologjike, skandale që i kushtojnë jetë qytetarëve, po mundohet vetëm për ta zvarritur dhe zgjatur jetën e kësaj qeverisjeje sa më tepër, aq sa i ka mbetur”, tha Izet Mexhiti në Klan Debat.

Deklarata e plotë në videon më poshtë!

Lexo gjithashtu
Total
0
Share