close

MIANMAR: LIROHEN NGA BURGU DY GAZETARËT E REUTERS-IT

Janë liruar dy gazetarët e agjencisë Reuters të burgosur në Mianmar lidhur me raportimet e tyre për komunitetin mysliman Rohingya. Wa Lone, 33 vjeç dhe Kyaw Soe Oo, 29, të dënuar me shtatë vjet burgim shtatorin e kaluar, u liruan në bazë të një amnistie presidenciale. Ata kaluan më shumë se 500 ditë burg në periferi të Yangon. /Agjencitë/