close

MICKOSKI: DESKOSKA PENGESA KRYESORE NË ARRITJEN E MARRËVESHJES PËR PP

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski gjatë pres konferencës për media njoftoi se  ministrja Renata Deskoska është pengesa kryesore në arritjen e marrëveshjes për Ligjin e Prokurorisë Publike.

Ai thotë se partia e tij është për drejtësi ndërsa ministrja e Drejtësisë angazhohet për marrëveshje politike. Sipas kreu të VMRO-DPMNE -së, ata do të lënë hapësirë për marrëveshje. Mickoski potencoi se plani ‘B’ që e prezantoi Deskovska është i gabuar dhe do të sjell padrejtësi. /Klan Macedoni/