close

Mickoski: Pjesëtarë të MPB-së bashkëpunojnë me grupe kriminele në Haraçinë

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski gjatë vizitës së sotme në Butel ka kritikuar MPB-në e udhëhequr nga Oliver Spasovski.

Mickoski tha kriminelë nga Haraçina mbrohen nga Ministria e Punëve të Brendshme.

“Të gjithë e dimë se funksionon në territorin e komunës së Haraçinës dhe që sillen si pronarë të këtij shteti ndërsa MPB për atë se kreu i MPB-së është bashkëpunëtor i tyre, janë të pafuqishëm që tu kundërvihen. Këta njerëz, flas për policët, janë në gjendje të pakëndshme, kanë mundur shumë lehtë të jenë viktima të kësaj narko-bande që i gjithë Shkupi e di se kush është, ku jeton dhe si duket”, tha mes tjerash Mickoski.

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!