Mickoski: I kam ofruar Kovaçevskit që ta refuzojë propozimin kurse unë të tërhiqem nga kërkesa për zgjedhje të parakohshme

Pas takimit një orësh ku takimi ishte me karakter informativ ku Kovaçevski e ka prezentuar atë që ditëve të kaluar po e ndëgjojmë rreth propozimit francez]

Në deklartën për media Mickovski i ka ofruar Kovaçevskit që të refuzojë propozimin që ai të tërhiqet prej zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

“I kam ofruar Kovaçevskit që të del dhe ta refuzojë këtë që është parashtruar si propozim, kurse, unë të tërhiqem nga kërkesa për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Ti vendos të gjitha kapacitetet institucionale të VMRO-DPMNE-së, dhe t i ndihmojmë Qeverisë në sfidat që këtë dimër do të shfaqen para nesh”, tha mes tjerash Mickoski duke shtuar se në pranverë do të uleshin për të diskutuar sërish për gjendjen./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share