close

“Moisiu”: “Tregtari i Venedikut” – Flet aktorja Dasara Xhangolli: Jam e emocionuar nga pritja e publikut dhe teatrit (VIDEO)

Në shfaqjen e ”Moisiut” në teatrin shqiptar në Shkup, aktorja e shfaqjes ”Tregtari i Venedikut” tha se ndjehet e emocionuar pasi u prit shumë mirë si nga teatri ashtu edhe nga publiku në Shkup.

”Jemi ndjerë shumë komod si nga pritja e Adem Karagës por edhe gjithë teatrit të Shkupit, jam emocionuar sot se edhe publiku e ka pritur shumë mirë shfaqjen “Tregtari i Venedikut”.

Rreth procesit të punës dhe rolit ajo tha se i pëlqenti pasi që çdokush do e dëshironte rolin e saj.

”Procesi punës ndahet në dy faza, faza e tavolinës dhe ajo kur ngjitemi pra çdo fazë është e bukur sepse ka ato detajet e veta, nuk besoj se ka gjëra që nuk më pëlqejnë tek roli im sepse çdokush do ëndëronte ta kishte pra të tilla janë rolet te Shekspiri’‘ – tha aktorja Dasara Xhangolli. /KlanMacedonia/