close

MOSKË: TANKET BËJNË PARADË NË QYTET

Në Moskë, tanke dhe mjete të tjera ushtarake kanë lëvizur nëpër qytet. Për shkak se Rusia përgatitet për paradën vjetore në Ditën e Fitores së Luftës së Dytë Botërore.

Më 9 maj, vendi në Sheshin e Kuq tregon fuqinë e saj ushtarake. Ndër të tjera, vendasit dhe turistët tashmë ishin në gjendje të shihnin kamionë me sistem raketash termonuklearësh. /Agjencitë/