MPB: Arrestohen katër persona nga Gostivari për vuajtje të dënimit me burg

Ministria për Punë të Brendshme njoftonë se me datë 28.06.2022 në periudhën nga ora 14:30 deri në ora 22:00, nëpunës policorë të SPB Tetovë-Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar kanë arrestuar personat S.A. (25), A.A. (54), E.H.(37) nga Gostivari dhe A.S. (60) nga Bellovishte,Gostivar. Për të katër ishte lëshuar urdhër gjyqësore me të cilin kërkoheshin për të vuajtur dënimin me burg.
Pas arrestimit, të katërt janë dërguar në Institucionin ndëshkues-korrektues Burgu i Tetovës për vuajtje të dënimit.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share