MPB: Denoncimet për bomba në shkolla, të rreme

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme lidhur me denoncimet e stome për bomba në nëntë shkolla në territorin e Shkupit. Nga MPB thonë se është konstatuar se këto janë raportime të rreme.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimeve, nga punonjësit e policisë janë marrë masa për evakuimin e sigurt të shkollave dhe më pas janë kryer kontrolle të hollësishme nga grupet inspektuese antiterroriste dhe është konstatuar se bëhet fjalë për denoncime të rreme”, thonë mes tjerash nga MPB.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share