close
Vendi

MSH: 254.154 TË VAKSINUAR, 177.020 TË RIVAKSINUAR

5C99A2B8-806A-4B91-BDDA-07EB4E019D3D

MSH-ja njofton se interesimi për t`u vaksinuar dita-ditës po rritet, kurse përmes ueb-aplikimit vakcinacija.mk deri tani janë paraqitur 447.543 qytetarë.

Në punktet e vaksinimit në vend deri dje janë vaksinuar 254.154 qytetarë. Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 1.450, kurse gjithsejt janë vaksinuar 10.065 qytetarë.

Në vendin tonë gjithsejt janë aplikuar 431.174 doza të vaksinave, kurse janë rivaksinuar 177.020 qytetarë.

Me shifrat e fundit 48% e popullsisë mbi 70 vjec, 42% e moshws mbi 65 vjec dhe 35% e moshës mbi 60 vjec, kanë marrë të paktën një dozë të vaksinës. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia