close
Sport

MUKAETOV EDHE 4 VITE NË KRYE TË FEDERATËS SË HENDBOLLIT

C3AA8589-7B39-4448-AC28-D183E16C27CE

TË PRANISHËM ISHIN 51 NGA GJITHSEJT 54 KUVENDAR


51  kuvendar të pranishëm nga  gjithësejt 54 sa  numëron  Kuvendi i Hendbollit të Maqedonisë së Veriut,  votuan për Zhivko Mukaetov  I  cili  do të vazhdon  të drejtoj federatën e hendbollit  deri në vitin 2025.

Për Mukaetov është ky mandati i tretë në krye të Federatës së Hendbollit. që nga viti  2013.

Falënderoj pëpërkrahjen dhe  shpresoj se do të vazhdojm në rrugën e njëjtë  si deri më tani  por  edhe më mire se deri më tani . Për të ardhmen e  hendbollit të Maqedonisë të bëjmë diçka të bukur “   deklaroi Mukaetov pas zgjedhjes

Duhet  theksuar  se kërkesa  për ndryshim në sistemin e garave  do të shqyrtoj  Këshilli Drejtues  deri më 15  mars. Ndryshe të  gjithë  delegatët e pranishëm para fillimit të  kuvendit i janë nënshtruar testit  me  procedur të shpejt  për  Covid 19. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia