close

MURI AMERIKANO-MEKSIKANË KTHEHET NË PARK LOJËRASH

Kufiri mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Meksikës, është kthyer në një park lojërash për fëmijët amerikanë dhe meksikanë si dhe për familjet e tyre. Edhe pse të ndarë nga barrierat, fëmijët kanë luajtur së bashku në shenjë proteste kundër cdo lloj ndarjeje. Ndërsa ideja origjinale e këtij parku lojërash ishte e dy arkitektëve nga Kalifornia. /Agjencitë/