Në VK Tabanoc për hyrje në vend pritet rreth një orë

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë së Veriut njoftojnë se qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme dhe në rrugë të thata.

Nga atje bëjnë me dije se është rritur intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve. Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes në autostradën Tabanoc për hyrje në Maqedoni është rreth 1 orë. Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi./KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share