close

NEPAL: PËRPLASEN NJË AVION DHE HELIKOPTER-TRI VIKTIMA

Tre persona kanë mbetur të vdekur pas një përplasjeje mes një avioni turistësh në fazën e ngritjes dhe një helikopteri të parkuar pranë aeroportit të vetëm, në zonën e Everest në Nepal. Katër janë të plagosurit, që janë transportuar ne Kathmandu me helikopter.

Personat që humbën jetën janë piloti i avionit dhe dy agjentë të policisë që ishin pranë helikopterit të parkuar në pistë. Sipas burimeve lokale, të katër pasagjerët dhe një asistente fluturimi në avion kanë mbetur të padëmtuar nga aksidenti. /Agjencitë/