close
Top LajmeVendi

NGA E ENJTJA LOKALET DO TË PUNOJNË DERI ORA 21.00

ugostiteli-kafic

Nga e Enjtja 21 Janar, Restoranet dhe kafeteritë do të punojnë deri ora 21.00 – ka njoftuar Kryeministri Zoran Zaev, prej se në seancën e sotme qeveritare janë shqyrtuar masat epidemiologjike.

Objektet hotelerike nga 18 Dhjetori punojnë deri ora 18.00 si pjesë të masave të Qeverisë të miratuara par festive të fundvitit, me qëllim të parandalimit të grupimeve dhe festive të Vitit të Ri.

“Me këtë vendim përfundon edhe kufizimi I jashtëzakonshëm I orarit të punës së objekteve hotelerike në pompat e bensizën dhe për mysafirët të akomoduar nëpër hotele, motele dhe hosteled he kapacitete tjera akomoduese, ku të njëjtat do të mund të punojnë me orarin e rregullt të punës të vërtetuar me Ligjin për punë të këture objekteve hotelerike” – ka theksuar Kryeministri Zaev.

Ministri I Shëdetësisë, Venko Filipçe, ka deklaruar se javën e ardhshme, pas analizimit të situatës epidemiologjike në vend, ekziston mundësia që objektet hotelerike të punojnë deri ora 23.00. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia