close

NISIN ZGJEDHJET PËR PARLAMENTIN EVROPIAN

Në Holandë dhe Britani të Madhe nisën sot votimet për zgjedhjet e Parlamentit Evropian. Vendet e tjera të Bashkimit Evropian do të votojnë në ditët në vazhdim, ndërsa i tërë procesi do të përfundojë më 26 maj. Mbi 400 milionë qytetarë me të drejtë vote do të zgjedhin 751 eurodeputetë. /Agjencitë/