Nxënësit e Sarajit të premtën në protestë për mungesën e autobusave

Nxënës të dhjetë fshatrave të Sarajit të premten do të protestojnë përshkak mungesës së autobusave me numer 56 dhe 56A. Këtë ka njoftuar Yll Rustemi banor i komunës së Sarajit. Ai u bën thirrje të gjithë nxënësve t’i bashkangjiten protestës me qëllim që të zgjidhet problemi me mungesën e transportit publik.

Nxënësit janë të detyruar që me dyer të hapura të ndërsa brenda në autobus mezi merret frymë. Ata kanë kanë dërguar kërkesë deri te Ndërrmarja publike e Qarkullimit që autobusi me numër 56 të shpeshton linjat por deri më tani nuk kanë përgjigje.

Edhe pse sipas orarit autobusi me numër 56 duhet të kalojë dhjetë shtarat e Sarajit çdo një orë por shpesh herë ndodh që të vohohen dy apo më tepër orë. Kërkuam prononcim nga Ndërrmarjes publike por prej aty na thanë që nesër do të përgjigjen se a do të shpeshtohet kjo linje. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share