close

OKB-ja SHTYN KONFERENCËN E PAQES PËR LIBINË

Përderisa luftimet mes forcave rivale në Libi janë duke vazhduar, i dërguari posaçëm i Kombeve të Bashkuara, Ghassan Salame ka thënë se konferenca e paqes e planifikuar për javën e ardhshme mund të shtyhet.“Nuk mund të kërkojmë nga njerëzit pjesmarrjen në konferencë derisa po vazhdojnë luftimet dhe sulmet ajrore”, ka thënë Salame. /Agjencitë/