close

PENDAROVSKI: DREJTËSI DHE POLITIKA PËR UNITET

Për projektet e tij kyce që do t’i realizojë nëse zgjidhet president i ri i vendit, kandidati nga koalicioni qeveritar Stevo Pendarovski foli edhe në tubimin qendror në Shkup. Ai u angazhua për drejtësi ndaj qytetarëve dhe siç tha politika të unitetit. /Klan Maqedoni/