Për 3 ditë, 71 raste të reja me Kovid-19 në RMV

Gjatë 3 ditëve të fundit (nga 28.10 deri më 30.10.2022) janë kryer 819 teste dhe janë regjistruar 71 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 47
• Prilep – 9
• Ohër – 3
• Manastir dhe Kërçovë – nga 2
• Kumanovë, Strumicë, Shtip, Koçan, Gjevgjeli, Kriva Pallankë, Bogdanci dhe Demir Kapijë – nga 1
Nga numri total i rasteve pozitive (71), janë regjistruar 10 riinfeksione.
Janë regjistruar 86 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 63
• Prilep – 9
• Manastir – 8
• Shtip – 2
• Kumanovë, Kavadar, Negotinë dhe Kratovë – nga 1
Gjatë 3 ditëve të kaluara (28.10 – 30.10.2022) nuk është raportuar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është raportuar asnjë humbje jete.
Janë kryer 819 teste përmes: ISHP-86, QSHP Shkup-71, QSHP Manastir-20, QSHP Prilep-8, QSHP Tetovë-8, QSHP Kumanovë-12, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-1, Instituti i Mikrobiologjisë-47, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-5, Avicena -14, Biotek-21, Sistina-11, Laboratoria Laor-8, Sinlab-3, Remedika -5, Plodnost-1, Genea-7, Nikob Lab-18, VFV Medikal-4, Eli Medika Plus-3, Spektra-MM-1, Rapid Lab-2, Zhan Mitrev Strumicë -0, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus-5, GM Lab – 0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 458
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.183.292 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 344.146, numri i të shëruarve është 334.335, numri i atyre që humbën jetën është 9.564 dhe numri i rasteve aktive është 247
Lexo gjithashtu
Total
0
Share