close

PËRMBYTJET VRASIN MBI 50 PERSONA NË INDONEZI

Të paktën 50 persona kanë humbur jetën si dhe 21 të tjerë janë lënduar, si pasojë e përmbytjeve në provincën lindore të Indonezisë.

Zona e Sentanit e cila ndodhet pranë kryeqytetit provincial Jayapura është përballur me të reshura të mëdha të shiut, gjë që ka shkaktuar përmbysje.

Më shumë se 120 banorë janë duke u strehuar brenda zyrave qeveritare par shkak se shtëpitë e tyre janë shkatërruar nga përmbytjet. /Agjencitë/