close

Përse u takuan me Alternativën? – Ja çka thotë Blerim Bexheti

Takimi me ALternativën ka qenë i rastësishëm. Kështu konstaton Blerim BExheti në Klan Debat.

Sipas tij, të gjithë deputetët shqiptarë, pa dallim partie do t’i përkrahin ndryshimet kushtetuese, përcjell KlanM.

Ja si e komenton Blerim Bexheti, takimin mes Izet Mexhitit dhe Zeqirija Ibrahimit!