close

POLITIKANI RUMUN PËRCJELLET PËR NË BURG ME FYERJE

Politikani më i fuqishëm i Rumanisë, Liviu Dragnea, iu dorëzuar autoriteteve policore kokëulur, pasi u shpall fajtor për korrupsion nga gjykata më e lartë e vendit. Ai u përcoll nga një valë protestuesish që e sulmuan veturën e tij me letra tualeti dhe ia tregonin prangat teksa ai i shihte nga xhami i veturës. /Agjencitë/