close

POMPEO NË BRUKSEL PARA BISEDIMEVE ME PUTININ NË RUSI

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo do të arrijë në Bruksel, para se të niset drejt Rusisë, në vizitën e tij të parë si zyrtar i lartë amerikan, për të zhvilluar bisedime me presidentin rus, Vladimir Putin, në kohën kur ekzistojnë tensione në mes të Uashingtonit dhe Moskës. Këto bisedime do të shënojnë diskutimet e nivelit më të lartë në mes të zyrtarëve amerikanë dhe atyre rusë. /Agjencitë/