close

PORTUGALI- ZJARRET SHKATËRROJNË QENDRËN E VENDIT

20 të plagosur dhe 1700 zjarrfikës të impenjuar në terren, si pasojë e zjarreve që kanë përfshirë zona të tëra në qendër dhe në jug të Portugalisë. Ndërkohë autoritetet kanë nisur hetimet për të verifikuar nëse zjarret kanë qenë të qëllimshme. 

Për shkakun e zjarreve kanë nisur dhe hetimet për të verifikuar se nuk kanë qenë të qëllimshme. Por ministri i Brendshëm portugez u shpreh se ishte e çuditshme që pesë zjarre të mëdha të kenë nisur pothuajse njëkohësisht në zona pranë njëra-tjetrës. /Agjencitë/