Presidentja e Parlamentit Evropian mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën

Presidentja e Parlamentit Evropian, Roberta Metsola thotë se e mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën.

Kështu tha ajo për “N1 Zagreb”, duke shtuar se është turp që disa vende trajtohen ndryshe nga të tjerat.

“Është turp që disa vende trajtohen ndryshe nga të tjerat. Dëshiroj që institucionet dhe shtetet anëtare, sidomos ato vende që kanë qenë për kohë të gjatë në sallën e pritjes, të jenë aleatë”, deklaroi Metsola.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share