close

PREZANTOHET MODELI I DRONIT-KAMIKAZ “MINI HARPY”

Kompania “Israel Aerospace Industries” ka prezantuar modelin e tij të dronit-kamikaz “Mini Harpy”, i cili është i paraparë për luftë kundër teknikës armiqësore.

“Mini Harpy” bashkë me armatimin është i rëndë 45 kilogramë, ndërsa koka e raketës të cilën e bart është e rëndë tetë kilogramë. Ajo mund të fluturojë deri dy orë dhe të mbajë lidhjen me operatorin në distancë deri 100 kilometra, shkruan Sputnjik. /Agjencitë/