close

PROCESI I BREXIT-IT PËRBALLË BETEJAVE TË REJA

Kryeministrin britanik, Boris Johnson, po e përcjellë fati i paraardhëses së tij, Theresa May. Parlamenti britanik nuk po lejon që për procesin e Brexit-it të vendos qeveria, dhe po kundërshton çdo iniciativë që do të lejonte kryeministrat të veprojnë sipas planeve të tyre. Kryeministri Johnson, tha se do të thërras zgjedhje të përgjithshme në rast se detyrohet të kërkojë një zgjatje të afatit për daljen e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian. /Agjencitë/